<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35133>>.

Mobilitat sostenible també en termes de Promoció Econòmica de Lleida

Reunió del tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, amb responsables del grup Nayox

Reunió del tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, amb responsables del grup Nayox

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, s’ha reunit amb Josep Maria Perera i Alejandro Perera, conseller delegat i controller financer, respectivament, del grup Nayox.
En el decurs de la reunió Cerdà s’ha posat a disposició d’aquest grup d’empreses i els ha demanat la seva implicació en projectes de promoció econòmica de la ciutat i en iniciatives que poden tenir relació directa amb l’àmbit de la mobilitat i el turisme agrointel·ligent. El grup Nayox està culminant una part estratègica actual en la seva conversió en empresa verda, compta amb una plantilla de 280 persones i mou el 30% de venda de vehicles a Lleida.

Durant la trobada s’ha parlat d’estimular el dinamisme firal de Lleida, incentivar les iniciatives de turisme de negocis i també s’ha posat de manifest la necessitat de plantejar amb ambició els reptes de la Lleida del futur en termes d’una nova concepció de mobilitat, amb nous models de vehicles, aparcaments dissuasius, una bona xarxa de transports públics i opcions carsharing i motosharing que connectin amb la ciutat, però també amb activitats de caire lúdic o turístic. A més, s’ha destacat a tendència clara cap a la pacificació del trànsit dins de la ciutat i d’una aposta innegociable per la sostenibilitat en tot el parc de vehicles de Lleida.
Grup Nayox és un grup d’empreses de base familiar amb 50 anys d’història que centra la seva activitat principal en la representació de 8 marques a nivell nacional  del sector de l’automoció.