L’Ajuntament de Lleida aprova 6 concursos de mèrits de promoció interna

La Paeria s’adhereix als acords marc de l’Associació Catalana de Municipis i del Consorci Català de Desenvolupament Local per contractar les seves assegurances

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a 6 concursos de mèrits per a personal funcionari o laboral fix. Amb aquest vistiplau ja són 22 el nombre de llocs aprovats en aquest 2021 amb l’objectiu que els processos selectius permetin una major transparència, objectivitat, mèrit i capacitat i tots els treballadors i treballadores puguin participar-hi.

Els concursos són els següents:

  • Cap de Servei Jurídic Contractació.
  • Cap de Servei Urbanisme
  • Cap de Secció de Manteniment Edificis i Equipaments Municipals.
  • Cap de Negociat de Llicències Obres.
  • Cap de Negociat de Centres Educació
  • Director/Directora del Conservatori i Escola Municipal de Música.

En el mateix sentit, s’ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament de Lleida als acords marc per a les entitats locals aprovats per l’Associació Catalana de Municipis i el Consorci Català de Desenvolupament Local.

  • L’Acord Marc del Servei d’assessorament i mediació d’assegurances adjudicat a Ferrer & Ojeda. Aquesta firma passa a tenir, doncs, la condició de mediador de l’Ajuntament de Lleida en la Pòlissa de pèrdues i danys materials del patrimoni municipal
  • L’Acord Marc del Servei d’assegurances de danys a edificis i instal·lacions amb el qual es contracta aquest concepte a l’Ajuntament de Lleida per un import de 163.052,05€ i amb vigència des de l’1/06/2021 al 28/02/2022.
  • L’Acord marc del servei d’assessorament i mediació d’assegurances, adjudicat a Ferrer & Ojeda. Aquesta empresa passa a tenir la condició de mediador de l’Ajuntament de Lleida en la Pòlissa de Responsabilitat de càrrecs electes i personal de l’administració.
  • L’Acord marc del servei d’assegurances per a la responsabilitat de càrrecs electes i personal al servei de l’administració, a favor de la mercantil AIG Europe SA, per un import de 14.124 euros, amb vigència des de l’1/06/2021 al 28/02/2022.

Centre de Titelles

Un altre dels punts aprovats en la reunió de la Junta de Govern Local d’avui ha estat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i el Centre de Titelles de Lleida, entitat que realitza la Fira del Teatre de Titelles.

La 32 edició de la Fira es va celebrar els passats dies 30 d’abril i 1 i 2 de maig.

Pla Educatiu d’Entorn

També s’ha donat llum verda a la proposta de la Regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de ratificació de la tercera addenda al conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament de Lleida per al Pla Educatiu d'entorn relativa al curs 2020-2021.

Es tracta d’una proposta educativa -que es realitza a Lleida des del 2016- que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida lidera aquesta iniciativa a la ciutat, juntament amb el Departament d'Ensenyament i la Federació de Municipis de Catalunya.

El Pla Educatiu d’Entorn s’adreça a tot l’alumnat i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat envers els sectors socials més desfavorits. Es pretén que l’educació sigui integral, contínua, arrelada, cohesionadora, inclusiva i en xarxa per tal de formar ciutadans i ciutadanes preparats per al món complex i divers de què formen part.

Dins del mateix àmbit, s’han aprovat les justificacions de subvencions atorgades l’any 2019. (Educació) i per al Foment de la participació en activitats extraescolars per tal d’afavorir l’èxit escolar del curs 2019-20. També ha rebut el vistiplau una proposta de justificació d’una línia subvencionadora de la Regidoria de Participació Ciutadana.