Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Afectaran els carrers Teuleries, Sant Martí i Nord i a l’avinguda Doctora Castells, de les 12 h del dissabte a les 23.59 h de diumenge, per poder-hi ubicar vetlladors

Els talls al trànsit que l’Ajuntament de Lleida ha previst per aquest cap de setmana afectaran quatre vials de la ciutat. Seran als carrers Teuleries, Sant Martí, Nord i a l’avinguda Doctora Castells. La mesura s’aplicarà del dissabte, dia 29, a les 12 h fins l’endemà diumenge, dia 30, a les 23.59 h.

L’actuació pretén facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants, com a mesura per donar suport al sector de la restauració, després d’un període en què la seva activitat s’ha vist perjudicada per la pandèmia de la covid-19.

Les actuacions seran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat farà l’avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats.

El detall dels carrers afectats és el següent:

-Carrer Teuleries
- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’avinguda de Prat de la Riba i el carrer Bonaire, i entre Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.
- Carrer del Nord, des de Ramon Castejón fins a Maria Sauret
-Av. de la Dra. Castells, en sentit de l’av. de l’Estudi General, des del C. Riu Besós fins a l’avinguda de l’Estudi General.