Visita a la Ludoteca Parc de Gardeny

La Xarxa Municipal de Ludoteques ofereix a les famílies aquest espai de trobada per als primers mesos de vida dels nadons i per després, el servei d’acompanyament en el procés educatiu, mitjançant el joc

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha visitat aquest dijous la Ludoteca Parc de Gardeny per parlar amb l’equip professional del centre sobre el desenvolupament del curs i l’impacte que ha tingut la situació sanitària per la Covid-19. En la reunió amb el personal de la ludoteca han valorat el servei i els programes que s’hi duen a terme i per saber també quin ús en fan les famílies.
La Xarxa Municipal de Ludoteques ofereix un espai d’educació en l’oci i el temps de lleure a les famílies de la ciutat, perquè tinguin un espai de trobada en els primers mesos de vida dels nadons i perquè, posteriorment, se’ls acompanyi en el procés educatiu, mitjançant el joc. Les ludoteques estan obertes per a nens i nenes d’1 a 12 anys. S’hi programen diversos projectes com el Nadó, Ralet, Fil o Espai Familiar, per a diferents franges d’edat. Enguany, els programes han estat condicionats per la pandèmia.
La Xarxa està formada per les Ludoteques Municipals de Balàfia, La Bordeta, Cappont, Centre Històric i Parc de Gardeny.