La Paeria manté el compromís de facilitar la construcció d’un equipament per a la Gent Gran al barri de Pardinyes

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb les regidores Mariama Sall i Elena Ferre, s’ha reunit aquest vespre amb representants de l’AV Orvepard i de la Plataforma de Defensa de la Residència de Pardinyes

L’Ajuntament de Lleida es compromet a facilitar la construcció d’un equipament per a la Gent Gran al barri de Pardinyes. Així ho ha traslladat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, als representants de l’AV Orvepard i de la Plataforma de Defensa de la Residència de Pardinyes en la reunió mantinguda avui al vespre per tractar sobre l’edificació d’un centre adreçat a les persones grans del barri.

L’alcalde de Lleida ha destacat el tarannà dialogant dels veïns i veïnes participants en la trobada i ha agraït la seva voluntat d’entesa: “Agraeixo vivament la reunió mantinguda amb Orvepard i la plataforma, ens hem reconegut la capacitat de dialogar i aquest és el camí per treballar plegats per un projecte que compartim que és necessari per al barri i que comptarà amb el suport de la Paeria”.

Han assistit a la reunió la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, i la regidora de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre.

Els representants dels veïns i veïnes i l’equip de govern s’han emplaçat a iniciar un treball conjunt per avançar en la construcció de la residència per a Gent Gran que reivindica el veïnat.