<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35195>>.

La Paeria celebra el Ple de l'Estat de la Ciutat aquest divendres, 11 de juny

Serà la primera sessió totalment presencial des de l'inici de la pandèmia i s'ampliaran les distàncies entre els regidors per garantir les mesures de prevenció sanitària

Serà la primera sessió totalment presencial des de l'inici de la pandèmia i s'ampliaran les distàncies entre els regidors per garantir les mesures de prevenció sanitària

L'Ajuntament de Lleida celebrarà el Ple de l'Estat de la Ciutat aquest divendres 11 de juny a les deu del matí, després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de l'impacte de l'epidèmia de la Covid-19.

Aquest matí ha tingut lloc la Junta de Portaveus per organitzar la sessió, que té una durada prevista de 130 minuts. S'iniciarà amb una intervenció inicial de l'alcalde de vint minuts, seguida d'un torn de debat de deu minuts per a cadascun dels grups, en ordre de menor a major representació: el regidor no adscrit, el grup del PP, el del Comú, Ciutadans, Junts per Catalunya, PSC i ERC. Després hi haurà un torn de rèplica de tots els grups de cinc minuts de durada i la intervenció de tancament de l'alcalde, que serà també de cinc minuts.

A diferència d'edicions anteriors, no s'hi debatran ni votaran propostes de resolució i tampoc està prevista cap declaració institucional.

Aquesta sessió del Ple de l'Estat de la Ciutat serà la primera que se celebrarà totalment presencial des del ple de febrer del 2020, abans de l'inici de la pandèmia a Catalunya. Per a garantir les mesures de prevenció sanitària s'ampliarà la distància entre els seients dels regidors.

El Ple de l'Estat de la Ciutat es va començar a celebrar l'any 2004 i es fa cada any, excepte aquells en els quals se celebren eleccions municipals. L'any 2020, excepcionalment, tampoc es va celebrar per l'epidèmia de la Covid-19.