<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35199>>.

La Paeria entrega el premi pel sorteig de cultura popular de la Festa Major

El regidor de Festes, Ignasi Amor, lliura el guardó a la guanyadora durant l’acte celebrat a la Casa dels Gegants 

El regidor de Festes, Ignasi Amor, lliura el guardó a la guanyadora durant l’acte celebrat a la Casa dels Gegants 

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions i la col·laboració de Turisme de Lleida, ha celebrat aquesta setmana passada a la Casa dels Gegants l’acte d’entrega del premi pel sorteig de cultura popular realitzat durant la Festa Major.
La realització del sorteig es va fer mitjançant les històries del compte d’Instagram de Festes Lleida (@festeslleida). Per poder optar al premi, només s’havia de respondre a preguntes com “Quin any es va construir el segon Marraco i fins quan va estar actiu?” o “Quin ball fou incorporat al Seguici de la Festa Major del 2011?”, relacionades amb la cultura popular lleidatana. D’entre el centenar de persones que hi van participar es va realitzar un sorteig entre totes aquelles que van encertar les respostes, d’on la Montse Culleré va ser la guanyadora.
És per això que, aquesta setmana passada, el regidor de Festes, Ignasi Amor, es va reunir junt amb ella i el seu fill a la Casa dels Gegants per lliurar-los el premi d’un Marraco de goma i una tassa de Lleida.

A més, durant la Festa Major també es va celebrar un concurs, a través del mateix compte d’Instagram, del qual la finalitat era endevinar el nom del grup musical Oques Grasses, un dels que van actuar durant la Festa Major. La guanyadora va rebre l’oportunitat d’estar, junt amb un acompanyant, amb els components del grup musical, a més que també van rebre dues entrades per al concert.