Lleida celebra la festa del Posa’t la Gorra pels infants i adolescents amb càncer

La vuitena edició es concentra a la plaça de la Sardana amb l’espectacle ‘El Retrobament’

La Seu Vella ha estat un any més l’escenari escollit per a celebrar la festa del Posa’t la Gorra, amb la qual l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) vol conscienciar la societat sobre la realitat del càncer juvenil. Aquesta festa és la principal font de recursos per poder oferir els serveis a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer de manera gratuïta.

Aquesta vuitena edició de la festa del Posa’t la Gorra, a la qual han assistit la tinent d’alcalde Sandra Castro i els regidors Jaume Rutllant, David Melé, Carme Valls i Joan Queralt, ha tingut una versió reduïda per efectes de preservar les mesures de seguretat sanitària i s’ha concentrat a la plaça de la Sardana.
L’espectacle d’animació ‘El Retrobament’, de Versions per Xics, ha fet gaudir de valent a grans i petits que s’han donat cita, desafiant el sol i la calor. Aquesta edició del Posa’t la Gorra havia de celebrar-se el passat mes de febrer, però va haver d’ajornar-se a conseqüència del coronavirus.
La festa d’avui va tenir ahir un preludi en el mateix indret amb el concert de Rock pels Xuklis. Els assistents van poder gaudir de les actuacions musicals de David Uclé i d’El Pajaro Loco, una banda de tribut a Loquillo i Los Trogloditas.