El període d’al·legacions per a la nova Ordenança de l’Horta, a punt

Reunió de la Comissió Especial de l’Horta amb la participació del nou regidor d’aquest àmbit, David Melé

David Melé ha participat avui per primera vegada, com a regidor de l’Horta, a la Comissió Especial de l’Horta des que ha assumit la Regidoria d’aquesta àrea. En la sessió, s’ha tractat la nova Ordenança de l’Horta que està a punt d’entrar en el període d’al·legacions abans de la seva aprovació definitiva. Melé ha destacat la importància d’aquesta normativa i el consens que es va assolir -majoria absoluta- en el seu vistiplau inicial al ple del passat maig.

A l’hora d’assumir la Regidoria, Melé ha subratllat la tasca feta en els darrers dos anys per Joan Ramon Castro i ha assenyalat: “L’Horta és cultura, l’Horta és esport, l’Horta és agroturisme, l’Horta és activitat econòmica, l’Horta és història de la ciutat, l’Horta és pulmó verd, l’Horta és lleure. L’Horta s’identifica amb la seva marca. Aquest equip de govern aposta decididament per l’impuls de la “Marca Horta” amb la col·laboració i complicitat de tots els agents implicats i el compromís de totes i cadascuna de les regidores d’aquest Ajuntament.

Sobre la nova ordenança de l’Horta, el regidor ha explicat que aquesta, “ha de regular la convivència entre les persones que hi viuen, que hi treballen o que gaudeixen d’aquest espai natural que defineix la ciutat de Lleida. També establirà les normes que han d’harmonitzar les activitats que s’hi desenvolupen. I per això, per preservar la seva identitat, singularitat i idiosincràsia, la Paeria està regulant la instal·lació de parcs solars i eòlics, potenciant l’autoconsum i l’energia sostenible però blindant la seva essència”.