El Consell de Zona de Pardinyes debat sobre la festa major del barri que es farà amb mesures covid-19

Al Consell d’aquest dimarts s’ha informat de l’evolució del porta a porta, de la implantació del sistema Wifi gratuït al centre cívic, de la reparació d’enllumenats o de la construcció d’una nova aula de 0-1 a l’escola bressol municipal del barri

El Consell de la Zona 03, del barri de Pardinyes i entorns, ha debatut aquest dimarts la celebració de la festa major del barri, que tindrà lloc el primer cap de setmana d’agost. La festa tira endavant amb les indicacions del Procicat d’acord a les mesures sanitàries per la Covdi-19. El tinent d’alcalde i regidor de barri, Sergi Talamonte, va informar de l’evolució la implementació de la recollida porta a porta, amb l’adaptació progressiva al nou sistema per part dels veïns i les veïnes, tenint en compte que es generen més de 25 mil quilos de brossa a la setmana amb un grau de reciclatge de més del 70% gràcies al nou sistema. Els veïns i veïnes van manifestar que s’haurien d’ampliar els dies de recollida.

En aquest marc, esvva explicar la implantació del sistema de Wifi gratuït al Centre Cívic de Pardinyes, la reparació de paviments a diferents carrers, diverses reparacions d’enllumenats , la plantació d’arbrat o la posada en marxa de les colònies felines. Un altre dels punts tractats va ser la construcció d’una nova aula 0-1 a l’Escola Bressol Municipal de Pardinyes. Algunes de les preocupacions dels veïns de la zona són la neteja del barri o l’arranjament de males herbes a la via pública.

L’equipament comunitari de diversos usos projectat al barri també va generar diverses consultes i l’exposició de diferents punts de vista. Talamonte i la regidora de Participació Ciutadana, Elena Ferre, van recordar que es farà una Audiència Pública per atansar postures sobre aquesta matèria.
El Consell de Zona 11, de Bordeta i entorns, serà el pròxim al calendari i tindrà lloc el dimarts 29 de juny.