La Paeria reconeix el lleidatà Lluís Cortés pels èxits aconseguits amb el Barça femení

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha destacat l’aposta de Cortés pel futbol femení i que el triplet ha servit per donar-ne visibilitat i professionalitzar-lo L’entrenador ha agraït la rebuda institucional i s’ha mostrat il·lusionat per haver contribuït a què es facin passes endavant per consolidar l’esport femení i per millorar-ne les condicions

L’Ajuntament de Lleida ha reconegut el lleidatà Lluís Cortés pel triplet guanyat amb el Barça femení, amb la Lliga, la Copa de la Reina i la Champions. El paer en cap, Miquel Pueyo, ha encapçalat la rebuda institucional a la Paeria, amb el regidor Ignasi Amor, i ha remarcat l’aposta que Cortés va fer des del principi pel futbol femení i com, amb treball, constància i esforç, ha arribat al cim més alt. L’alcalde ha apuntat que els èxits aconseguits han servit per donar-ne visibilitat i per professionalitzar-lo, així com per obrer portes a que l’esport femení rebi més suport, trencant les discriminacions que sovint pateix.

Referint-se a Lleida, Pueyo ha destacat l’aportació del Pardinyes i l’AEM, recordant d’aquest darrera que va fer història proclamant-se campió en una lliga masculina. Pueyo ha afirmat que la Paeria aposta per l’esport inclusiu i en femení i ha posat en valor la promoció que l’esport fa de la ciutat. L’alcalde ha conclòs felicitat Cortés i li ha desitjat molts més èxits, encoratjant-lo a veure-ho amb ganes, superació i il·lusió. 

Lluís Cortés ha agraït que l’ajuntament de la ciutat on s'ha format li hagi obert les portes i ha mostrat el seu orgull per haver apostat per l’esport femení. S’ha referit al seu pas per la UE Lleida i de quan va participar en l’organització del primer campus femení. L’entrenador blaugrana, nascut a Balaguer, ha valorat la confiança dipositada en ell, per part de la seva família quan jugava i entrenava, i ara del club barceloní. I s’ha mostrat confiat perquè continuï la projecció de l’esport i el futbol femení, per millorar les condicions de les jugadores. En aquest sentit, ha dit que és molt important el pas que s’ha donat cap a professionalització, per a l’esport i com a societat. 

El tinent d’alcalde Paco Cerdà i els regidors Jaume Rutllant, Jackson Quiñónez, Marisa Xandri i Sergio González, han participat en la rebuda institucional, que s’ha fet al Saló de Sessions. El coordinador de la Comissió Esportiva del Futbol Femení del FC Barcelona, Joan Ramon Ramons, també ha assistit a la recepció d’aquesta tarda, juntament amb la família del jugador.