<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35275>>.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, rep la secretària general de l’Esport a la Paeria

Anna Caula és el primer alt càrrec del recentment constituït Govern de la Generalitat que visita l’Ajuntament

Anna Caula és el primer alt càrrec del recentment constituït Govern de la Generalitat que visita l’Ajuntament

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha ofert aquest matí una recepció institucional a la secretaria general de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat, Anna Caula Paretas, en companyia d’altres membres de la corporació municipal.

Anna Caula, que és el primer alt càrrec del recent constituït Govern de la Generalitat que visita l’Ajuntament de Lleida, ha signat en el llibre d’honor de la Paeria, en presència del regidor d’Esports, Ignasi Amor; del tinent d’alcalde Paco Cerdà i dels paers Cristina Morón i Sergio González.
Els membres de la corporació han informat la secretària general de la situació general l’estat de l’Esport a Lleida, un dels sectors més castigats per la pandèmia, així com els darrers èxits aconseguits per l’esport femení, en una ciutat on hi ha comptabilitzats 14.000 nens i nenes que practiquen esport base en categories escolars.
En finalitzar la recepció institucional, Anna Caula ha mantingut una reunió de treball amb els paers que tenen competència en matèria esportiva.