<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35282>>.

El jazz de Joana Cebolla Quartet omplirà aquest mes la Nit de Lluna Plena al Claustre

El Consorci del Turó programa pel 25 de juny el concert a la Seu Vella

El Consorci del Turó programa pel 25 de juny el concert a la Seu Vella

Aquest divendres, 25 de juny, el Consorci del Turó de la Seu Vella torna a obrir el monument amb motiu de la nit de lluna plena amb una activitat al voltant de la poesia, teatre, música, cinema, etc.

En aquesta ocasió, tot el públic assistent podrà participar d’un concert de jazz a càrrec de Joana Cebolla Quartet, que presentarà el seu primer treball discogràfic ‘Better Go’, on es combina la sonoritat clàssica amb arranjaments atrevits per tal d’aconseguir un repertori heterogeni i molt interessant.
A més de Joana Cebolla (trombó i veu), el grup està integrat per Ignasi González (contrabaix), Jul Frayssinet (guitarra) i Roger Gutiérrez (bateria).
El concert està previst que comenci a les 21.30 h, tot i que es podrà accedir al recinte mitja hora abans. El preu de l’activitat és de 2 euros, tret dels menors de 7 anys que tenen l’accés gratuït. Les entrades es poden adquirir únicament online, a través de la plataforma www.ticketara.com. L’aforament està limitat a 150 persones i serà obligatori l’ús de la mascareta.
Les Nits de Lluna plena al Claustre són una proposta per a fer una visita diferent, sensorial, una nova manera d’aproximar-se i compartir el patrimoni de tots en un espai tan suggeridor com és el claustre de la Seu Vella en les nits de lluna plena. Aquesta proposta es va iniciar l’octubre de 2013 i és una de les activitats permanents que sempre ha tingut molt bona resposta de públic.