5a Milla Solidària del Secà de Sant Pere

Tindrà lloc el dia 2 de juliol en format híbrid - presencial i virtual- i els diners recaptats per a les inscripcions es destinaran a l'Associació Down Lleida  

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha assistit aquest migdia a la presentació de la 5a Milla Solidària del Secà de Sant Pere, que ha tingut lloc a la Diputació de Lleida. El diputat Jordi Verdú, juntament amb el president de l’AV del Secà de Sant Pere, José Carreiro, i l’organitzador de la competició, Manel Serrano, han explicats les característiques de la competició d’aquest any, adaptada encara als requeriments que marca la Covid.19.

Hi haurà tres tipus de competició: la milla presencial, que tindrà 1.609 metres, les curses infantils i la competició virtual. En l’edició 2021 de la cursa els participants de la millora hauran de córrer tres voltes, enlloc de dos com s’havia fet en altres edicions, en un circuit que s’ha escurçat i queda en 536 metres. Amb aquest canvi, els organitzadors volen afavorir una major proximitat entre el públic i els atletes.
En aquesta edició de 2021 s’espera que hi participin uns 250 esportistes. Cal destacar el vessant solidari d’aquesta prova, donat que el cost de la inscripció, que són 3 euros per als adults i 1 euro per a les curses infantils, es destinarà a Down Lleida.
Per participar a les diferents curses cal fer la inscripció abans del 28 de juny.