El València guanya el Campionat d’Espanya Cadet Femení de bàsquet al Barris Nord de Lleida

S’ha imposat a la final a l’Unicaja per 57 a 69En tercer lloc, ha pujat al podi el Mataró-Maresme després de vèncer l’Estudiantes per un ajustat 56 a 54

El València s’ha emportat el trofeu guanyador del XXII Campionat d’Espanya Cadet Femení que s’ha disputat des de dissabte a avui a Lleida. La Fundació València Bàsquet 2000 s’ha imposat a la final a l’Unicaja Andalucía, per 57 a 69, en el partit disputat al pavelló municipal Barris Nord. El regidor d’Esports, Ignasi Amor, i el vicepresident de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i president de la Territorial a Lleida, Javi Calles, han lliurat la copa a les jugades, que han esclatat d’alegria i ho han celebrat amb l’afició assistent.

La regidora Ángeles Ribes i el regidor Jackson Quiñónez han participat també en el lliurament de premis, amb el secretari general de la Federació Espanyola de Baloncesto (FEB), Gabriel Rodríguez de la Paz; l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; el representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport i Activitat Física, Joan Segura; la diputada de la Diputació de Lleida, Helena Martínez, i el directiu de la representació territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol, Berni Tamames.

El Mataró-Maresme ha pujat al podi en tercera posició. L’equip mataroní ha fet amb el bronze després de vèncer el Movistar Estudiantes per un ajustat 56 a 54, partit que s’ha disputat al matí, abans de la final, al quan ha assistit el tinent d’alcalde Paco Cerdà.
El Campionat d’Espanya Cadet Femení de Clubs s’ha jugat del 18 al 24 de juny a Lleida i Torrefarrera, concretament als pavellons Barris Nord, Agnès Gregori, de Pardinyes i de Torrefarrera. Hi han competit els 32 millors equips de l’Estat, en representació de les comunitats Autònomes. Ha comptat amb la participació de 650 esportistes, entre jugadores, tècnics i àrbitres, a més de les famílies acompanyants i altres representants que assistiran a l’esdeveniment. El torneig, ajornat l’any passat per la pandèmia, s’ha pogut disputar amb les mesures de seguretat Covid-19 corresponents.
Consultar aquí la classificació i els resultats del Campionat d'Espanya Cadet Femení de bàsquet