Visita a l’oficina del programa Treball als Barris de la Mariola

La iniciativa de l’Institut Municipal d’Ocupació afavoreix la inserció laboral de les persones residents al Centre Històric i Portal Santa Magdalena-Noguerola, a més del de la Mariola

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) ha clos aquest matí a la Mariola les visites a les tres oficines del programa Treball als Barris, que va endegar la setmana passada en el Centre Històric i el Portal Santa Magdalena-Noguerola.

David Melé ha pogut conèixer el personal tècnic de l’IMO que hi treballa i les tasques que s’hi duen a terme. El programa que té per objectiu incrementar les oportunitats laborals i el nivell de qualificació professional de les persones dels diferents barris que es troben en situació de recerca activa d’ocupació.
El programa posa a disposició de les persones aturades dispositius, que són oficines d’atenció a la gent resident del barri on es realitzen accions individuals, formatives i grupals per afavorir la inserció laboral, i formació professionalitzadora.