La campanya ‘Tots som un batec’ arriba al camp municipal de la Bordeta

La Federació Catalana de Futbol lliura un desfibril·lador amb l’objectiu de cardioprotegir els camps de futbol, pistes i pavellons de futbol sala del país

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Josep Llaó, ha lliurat aquesta tarda un aparell DEA a la UE Bordeta, en un acte que ha tingut lloc al Camp de Futbol Municipal de la Bordeta, al qual han assistit el regidor Jaume Rutllant i els partners de la campanya ‘Tots som un batec’: els representants de les fundacions Leo Messi, “la Caixa” i CardioSOS.

Llaó ha lliurat el desfibril·lador al president de la Bordeta, Bartolomé Ayora, en presència del delegat de la FCF a Lleida, Josep Maria Espasa.
Tots Som un Batec és la nova campanya per cardioprotegir els camps de futbol i els pavellons de futbol sala de Catalunya. En una primera fase del projecte, s’ha obert una convocatòria d’adjudicació de 180 DEA als que poden optar els clubs afiliats a l’FCF que encara no disposin d’aquest aparell a les seves instal·lacions. La campanya té una inversió de 200.000 euros.
Divendres passat, la FCF va lliurar els primers aparells DEA als clubs La Llagosta i Ginestar. El d’avui a la Bordeta és el primer en la demarcació de Lleida.
Recordem que el programa de cardioprotecció s’emmarca dins del marc general ‘Tots som un equip’, de promoció i impuls del futbol i futbol sala amateur català. La campanya incideix, entre altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per l’FCF.