<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35327>>.

Convocatòria oberta de les beques Art i Natura a la Creació 2021

El termini de presentació d’originals finalitza el 2 d’agost, a les 14 h. El veredicte es farà públic el 13 de setembre

El termini de presentació d’originals finalitza el 2 d’agost, a les 14 h. El veredicte es farà públic el 13 de setembre

El Centre d’Art la Panera convoca anualment les Beques Art i Natura a la Creació, en col·laboració amb el Centre d’Art i Natura de Farrera, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i la Fundación Cerezales Antonino y Cinia de Cerezales del Condado, per tal de promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals.

S’atorguen dues beques d’investigació i producció. Els dos projectes guanyadors gaudiran de dos mesos d’estada en el Centre d’Art i Natura de Farrera. La dotació de les beques és de 4.000 € (2.000 € en concepte de producció i 2.000 € en concepte d’honoraris). El termini de presentació d’originals que concursen a les Beques Art i Natura a la Creació finalitza el 2 d’agost de 2021 a les 14 h. El veredicte es farà públic el dia 13 de setembre. Els projectes guanyadors de les beques Art i Natura a la Creació seran presentats a Farrera dins l’any de la convocatòria i el següent, i en els anys consecutius, al Centre d’Art la Panera.

Fins ara els artistes que han guanyat les Beques Art i Natura a la Creació han estat: Isabel Barios, Miriam Isasi, Martin Llavaneras, Coco Moya, Francisco Navarrete, Marco Noris, Olga Olivera-Tabeni, Joan Pallé, Estíbaliz Sadaba Murguía i Eulàlia Valldosera,

Ateses les circumstàncies actuals, es recomana que la presentació dels projectes que optin a la beca sigui preferentment per correu postal a l’adreça de l'OMAC (Rambla Ferran núm. 32, 25007, Lleida) dins del termini establert i atenent les indicacions corresponents recollides en la convocatòria respectiva. El lliurament presencial només serà possible amb cita prèvia, que caldrà assegurar amb antelació. En el cas d’enviaments internacionals, es pot enviar el projecte a l’adreça de correu electrònic següent: comunicaciolapanera@paeria.cat.

Més informació de la convocatòria
El jurat
El jurat d’aquesta convocatòria està format per Pere Bascones, president de l’Associació d’Amics del Centre d’Art i Natura de Farrera; Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí; Cèlia del Diego, directora del Centre d’Art la Panera de Lleida, i Alfredo Puente, curador de la Fundación Cerezales Antonino y Cinia.