Accés sense reserva prèvia a les piscines municipals per a les persones majors de 65 anys

Les persones sènior poden anar directament a les instal·lacions, on se’ls prendran les dades abans d’entrar per les mesures Covid-19. D’aquesta manera, la Paeria facilita l’accessibilitat a les piscines a les persones d’aquesta franja d’edat, que ja té l’entrada gratuïta

L’Ajuntament de Lleida facilitarà l’accés sense haver de fer reserva prèvia a les persones sènior de la ciutat que vulguin anar a les piscines municipals. L’entrada per a aquest col·lectiu és gratuïta i, fins ara, s’havia de fer la reserva a través de la pàgina web habilitada per disposar del codi QR a l’hora d’accedir a les instal·lacions. A partir d’ara, les persones de més de 65 anys, que ja tenen l’entrada gratuïta a les piscines, podran adreçar-s’hi directament sense haver de fer cap tràmit telemàtic. Un cop a l’equipament municipal, els treballadors/es que estiguin a les taquilles prendran les seves dades per les mesures Covid-19, per poder-ne fer el rastreig, si calgués.
El regidor d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha assenyalat que d’aquesta manera es vol facilitar l’accessibilitat a les persones grans, ja que no sempre disposen de mitjans electrònics o requereixen d’assessorament per fer la reserva. Així, qui ho vulgui, ho pot tramitar en línia al web habilitat, i qui ho prefereixi, pot anar-hi directament –l’entrada estarà condicionada a l’aforament disponible-.
L’entrada a les piscines municipals de Lleida és gratuïta per a les persones majors de 65 anys i/o jubilades. A l’entrada, només cal mostrar el DNI o el document que acrediti la jubilació.
El personal professional del recinte vetlla per l’ús segur i responsable de les instal·lacions. S’ha de recordar, que entre altres mesures Covid-19 hi ha les restriccions d’aforament al 70%, que s’ha romandre a la parcel·la delimitada de 2x2m per banyista/unitat familiar a la zona de gespa i que no es poden utilitzar els vestidors col·lectius ni els serveis de guarda-roba ni hamaques.
Per a més informació