<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35362>>.

La Coordinadora de Jubilats presenta la seva nova junta directiva

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha conegut les persones que l’integren, així com el seu projecte i les activitats que es volen reprendre post pandèmia

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha conegut les persones que l’integren, així com el seu projecte i les activitats que es volen reprendre post pandèmia

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha rebut aquesta tarda a la Paeria la nova junta directiva de la Coordinadora de Jubilats, encapçalada per Josep Llurba. Pueyo, acompanyat de la regidora Mariama Sall, ha valorat el treball que l’entitat fa a l’hora de vetllar pels interessos del col·lectiu de la gent sènior de la ciutat i per conscienciar la societat sobre les seves problemàtiques.
La nova junta de la Coordinadora ha traslladat a l’alcalde el seu projecte per als propers anys i quin és el plantejament en la represa d’activitats post pandèmia, d’acord a les mesures que es vagin determinant per la situació sanitària. A la reunió s’ha parlat del conveni amb la Coordinadora, que es renovarà pròximament, i del futur pla municipal de la gent gran i persones sènior. També del canvi de model que s’aplicarà a les llars de jubilats, així com de l’obertura progressiva que es farà d’aquests centres de cara a finals d’any, en funció de la vacunació de les persones usuàries i de com avancin les dades de la Covid-19. La regidora Sall ha recordat que en aquest temps de pandèmia, s'han coordinat activitats per a les persones sèniors, en espais a l'aire lliure o en línia, entre altres. 

Els i les membres de la junta directiva de la Coordinadora de Jubilats de Lleida que han assistit a la reunió d’aquesta tarda han estat el president, Josep Llurba; la vicepresidenta, Blanca Novales; el secretari, Francesc Caballero; els vocals Baudili Mestres i Josep Maria Ribes, i Carme Morales, com a secretària.