L’Ajuntament de Lleida es mulla un any més per l’Esclerosi Múltiple

Donarà la recaptació de les piscines municipals del pròxim diumenge, 11 de juliol, al Centre Neurorehabilitador Miquel Martí Pol

L’Ajuntament de Lleida es tornarà a mullar un any més amb la campanya del Mulla’t, l’activitat solidària que s’organitza arreu de Catalunya per lluitar contra l’esclerosi múltiple i que enguany arriba a la seva 28a edició, segons ha anunciat el regidor d’Esports, Ignasi Amor.

Les piscines municipals de la ciutat s’afegeixen al centenar d’equipaments de la demarcació territorial en aquesta iniciativa i, igual que en totes les edicions anteriors, donaran la recaptació que es faci amb la venda d’entrades del pròxim diumenge, 11 de juliol, al Centre Neurorehabilitador Miquel Martí Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida.
Enguany, el Mulla’t torna al seu format habitual, la celebració del qual va haver de modificar-se per les restriccions sanitàries de la pandèmia i que va obligar a fer l’activitat de forma virtual.
Els objectius de la festa del Mulla’t és doble: visualitzar l’existència d’aquesta malaltia i recaptar recursos per continuar amb la investigació.