<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35372>>.

El Consell de la Zona 2 plantejarà un taller participatiu per abordar el present i futur dels barris Noguerola, Estació-Segre i entorns

Està previst informar sobre les dinàmiques de treball de la comissió permanent

Està previst informar sobre les dinàmiques de treball de la comissió permanent

La Regidoria de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció ha convocat per aquest dimecres, 14 de juliol, el plenari del Consell de la Zona 2, del Centre Històric, que engloba els barris de Noguerola, Estació-Segre i entorns, que tindrà lloc a les 19 h, a la sala Alfred Perenya, de l’Institut Municipal d’Acció Cultural. A l’ordre del dia, s’ha inclòs informar sobre les dinàmiques de treball del Grup de Dinamització (comissió permanent) del consell de la Zona 2.

Sandra Castro, com a regidora de la Zona i presidenta del Consell de la Zona 2, donarà la benvinguda als participants, en companyia de la regidora de Participació Ciutadana, Elena Ferre.
En la trobada, està previst que la regidora Sandra Castro abordi el tema del taller participatiu sobre la situació actual i el futur de la Zona 2.
Consells de Zona
Els Consells de Zona són espais participatius i de proximitat on el veïnat i les entitats poden informar-se, presentar propostes i opinar sobre temes d’interès per a la comunitat. Pretén ser un canal de comunicació directa, amb un contacte permanent amb el regidor/a de zona, perquè es puguin treballar i resoldre preocupacions o propostes, alhora que els electes retin comptes a la ciutadania. Actualment, la ciutat de Lleida està dividida en quinze Consells de barri o zona:
-Zona 01 del Centre Històric (mercat del Pla i entorn)
-Zona 02 del Centre Històric (Noguerola; Estació-Segre; i entorns)
-Zona 03 Pardinyes i entorns
-Zona 04 Secà i entorns
-Zona 05 Balàfia i entorns
-Zona 06 Camp d'Esports, Ciutat Jardí i entorns
-Zona 07 Instituts-Sant Ignasi, Escorxador i entorns
-Zona 08 Pius XII-Germanor, Universitat, Zona Alta-Ricard Viñes i entorns
-Zona 09 Mariola, Turó de Gardeny i entorns
-Zona 10 Cappont i entorns
-Zona 11 Bordeta i entorns
-Zona 12 Magraners i entorns
-Zona 13 L'Horta
-Zona 14 Llívia i entorns
-Zona 15 Clot i entorns