Isidre Esteve portarà la marca Lleida en les competicions arreu del món

El pilot participa al ral·li Dakar i porta la imatge de la ciutat de Lleida en tots i cadascun dels seus reptes esportius des de fa 7 anys

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i el pilot Isidre Esteve s’han reunit avui per renovar la col·laboració per continuar portant la marca de la ciutat de Lleida arreu del món. D’aquesta manera es segella una entesa que situa i dona visibilitat a Lleida en les competicions esportives en què participa Esteve a tots els nivells.

Cerdà s’ha felicitat per refermar aquest intercanvi amb un dels esportistes més rellevants de Lleida.(Tall de veu adjunt)

Per la seva banda, Isidre Esteve s’ha mostrat molt content de continuar portant els colors de Lleida arreu del món. (Tall de veu). 

El pilot Isidre Esteve reconegut internacionalment en el món del motor, participa al ral·li Dakar i porta la imatge de la ciutat de Lleida en tots i cadascun dels seus reptes esportius des de fa 7 anys.

En un altre nivell, d’ençà de la seva lesió medul·lar, Esteve regenta la Fundació Isidre Esteve amb objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda.