<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35412>>.

L’alcalde Pueyo es reuneix amb el comitè organitzador del Fòrum Datagri, que tindrà lloc a Lleida al novembre

La IV edició d’aquest esdeveniment, que impulsa la transformació digital en el sector agroalimentari, es farà els dies 25 i 26 de novembre, a la Llotja, la UdL i Mollerussa

La IV edició d’aquest esdeveniment, que impulsa la transformació digital en el sector agroalimentari, es farà els dies 25 i 26 de novembre, a la Llotja, la UdL i Mollerussa

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor Jaume Rutllant, s’ha reunit aquest dimecres amb els membres del Comitè Organitzador i del Comitè Local del Fòrum Datagri per avançar en la preparació d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc a Lleida els dies 25 i 26 de novembre. La IV edició del fòrum s’estructura en dues jornades: la primera, el Forum Day, que es farà al Palau de Congressos La Llotja, i la segona, el Farming Day, a les instal·lacions de l’Escola d’Agrònoms de la Universitat de Lleida (ETSEA-UdL) i a les de l’Estació Experimental de l’IRTA a Mollerussa.

El Fòrum Datagri té com a objectiu principal impulsar el procés de transformació digital del sector agroalimentari, a través de la innovació, la divulgació, la cooperació i la sorpresa. Lleida ha estat escollida en aquesta edició del 2021 com a capital de la innovació tecnològica per la seva vocació agroalimentària i per contribuir a promoure la ciutat com a pol de coneixement i territori basat en un model d’economia verda, circular i digitalitzada. També hi ha tingut a veure la implicació del conjunt d’administracions territorials i locals, per aconseguir aquest congrés de referència.

Així, a més del Comitè Organitzador format per Cooperativas Agroalimentarias, COAG, Hispatec i l’Escola d’Agrònoms de Córdoba, s’ha constituït un Comitè Local format pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida, l’IRTA, EURECAT i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

Abans de la reunió amb l’alcalde, els i les membres dels dos comitès han visitat l’Ajuntament amb una guia local, que els ha explicat algunes particularitats de la ciutat, del Palau de la Paeria i del seu funcionament.