<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35453>>.

La consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, visita l’Ajuntament de Lleida

Reunió de treball sobre temes d'administració local i visita als entrenaments de l'Europeu de patinatge

Reunió de treball sobre temes d'administració local i visita als entrenaments de l'Europeu de patinatge

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha rebut la consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, a l’Ajuntament de Lleida amb motiu de la visita institucional que ha realitzat a la ciutat. La consellera ha saludat els representants de la Corporació, ha firmat el Llibre d’Or i ha visitat el Saló de Sessions de la Paeria, on el paer en cap li ha mostrat el Retaule de la Mare de Déu dels Paers així com la reproducció de la Carta de Poblament.

A la visita han assistit els tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Paco Cerdà, i els regidors Ignasi Amor, Jaume Sellés i Sergio González. També han estat presents Montserrat Fornells, directora general d´Administració Local, i Bernat Solé, delegat del Govern a Lleida. En acabar l’acte institucional, han mantingut una reunió de treball sobre temes d’administració local.

Visita als entrenaments de l'Europeu de Patinatge

L’agenda de la consellera a Lleida ha inclòs, a més de les trobades institucionals a l’Ajuntament i a la Diputació de Lleida, una reunió a Menàrguens amb alcaldesses de la demarcació i una visita als entrenaments del Campionat Europeu de Patinatge de Grups Xou i Precisió al pavelló Barris Nord, acompanyada del regidor Ignasi Amor, del president de la Diputació, Joan Talarn, i de Bernat Solé.