Tot a punt a Lleida per al Campionat europeu de Grups de Xou i Precisió de patinatge artístic

El president de la FEP, Carmelo Paniagua, ha visitat avui el Castell templer de Gardeny i les instal·lacions del Barris Nord, on tindrà lloc la competició a partir de demà i fins diumenge, amb la participació d’un miler de patinadors i patinadores

El pavelló municipal Barris Nord donarà demà el tret de sortida al campionat europeu de patinatge de Grups de Xou i Precisió, amb la cerimònia d’obertura i la participació de diversos clubs lleidatans de patinatge. Tot està a punt per al desenvolupament del certamen esportiu, que tindrà lloc a Lleida fins diumenge, amb la participació d’un miler de patinadors i patinadores d’arreu del món, i especial presència d’equips catalans.
El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha acompanyat aquesta tarda el president de la Federació Espanyola de Patinatge i membre del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Carmelo Paniagua, en la visita que ha fet al Castell dels Templers a Gardeny i al Barris Nord.
Tant Cerdà com el regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, han destacat que aquests esdeveniments, que es treballen de forma transversal, contribueixen a dinamitzar la ciutat en diversos ambits i exporten la marca Lleida arreu del món.

Tal com es va apuntar en la presentació, el campionat ha fet exhaurir les places hoteleres a Lleida i les reserves lligades a aquesta competició han arribat a punts com Balaguer o Salou. En aquest sentit, la repercussió econòmica per a la ciutat pot oscil·lar entre els 700.000 i el milió d’euros.