<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35463>>.

Espectacle sobre rodes al Barris Nord

El Club Patinatge Artístic Olot es proclama Campió d’Europa de Grups Xou El regidor d’Esports, Ignasi Amor, assenyala durant la cloenda del torneig que Catalunya lidera el patinatge artístic

El Club Patinatge Artístic Olot es proclama Campió d’Europa de Grups Xou El regidor d’Esports, Ignasi Amor, assenyala durant la cloenda del torneig que Catalunya lidera el patinatge artístic

El Pavelló municipal Barris Nord ha clos aquest vespre el Campionat d’Europa de Grups Xou i de Precisió amb una cerimònia de clausura en què el regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, ha destacat el lideratge de Catalunya en aquesta disciplina esportiva, ja que els conjunts catalans han obtingut quatre de les cinc medalles a les quals aspiraven.

El plat fort de la jornada eren els Grups de Xou Grans, que han estat la darrera competició del campionat. El favorit al títol, el CPA Olot i la seva 'Trampa mortal', campió de Catalunya i Espanya, ha aconseguit el triplet coronant-se campió d'Europa. Els jutges li han atorgat una puntuació de 135'40 punts. El tercer lloc ha sigut el CPA Girona, només quatre dècimes per sota del segon classificat.
Abans, l'Artístic Skating Cunit s’ha proclamat campió en els Quartets Sènior, superant els quatre conjunts italians que competien, els quals han mostrat un molt bon nivell a la pista. En la mateixa modalitat, però en categoria júnior, l'AP Lliçà de Vall s’ha fet amb la segona posició.
Recordar que en la jornada del divendres, el CP L'Aldea va triomfar amb una doble victòria europea en Grups Xou Júnior i Grups Xou petits.
El president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, ha agraït a l’Ajuntament de Lleida la predisposició a l’organització d’aquest esdeveniment esportiu durant la cerimònia de clausura del Campionat.
Per la seva part, Ignasi Amor s’ha congratulat de poder acollir a la nostra ciutat esdeveniments esportius de qualitat, alhora que s’ha demostrat la capacitat de la ciutat a organitzar aquests campionats amb públic d’una forma segura per a tothom.
El regidor d’Esports i la tinent d’alcalde, Jordina Freixenet, també han participat en el lliurament de medalles als equips millor classificats, juntament amb els directius de les federacions esportives i del Consejo Superior de Deportes. A l’acte també hi ha assistit els regidors David Melé, Jackson Quiñónez i Ángeles Ribes.