<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35472>>.

Visita al Roda Roda amb l’Estiu de Joc

Els nens i nenes van participar en un escape room, en què havien de trobar una bomba per evitar que esclatés i salvar el museu

Els nens i nenes van participar en un escape room, en què havien de trobar una bomba per evitar que esclatés i salvar el museu

El projecte municipal Estiu de Joc va incloure una sortida al Museu de l’Automoció de Lleida – Roda Roda, la setmana passada. Els i les participants de les estades van visitar-lo d’una manera especial: jugant a un escape room. L’activitat va començar amb l’explicació del joc per part del personatge “Maquinista Enfadat” que, segons va explicar, havia col·locat un explosiu a l’interior del museu. Els infants, amb un temps màxim de 45 minuts i a través d’un seguit de pistes, havien de trobar la bomba i neutralitzar-la per a què aquesta no esclatés.
Els infants van anar seguint pista rere pista. Cadascun els portava a una part específica del museu o a alguns dels vehicles més emblemàtics. Finalment, després de treballar en equip, van reunir les peces per descobrir on estava amagat l’explosiu, que es va traslladar a l’exterior on va ser “neutralitzada”, salvant així el museu de la seva destrucció.
Acabat el joc, els i les infants van recórrer els espais del Museu, escoltant les explicacions que van fer els tècnics sobre algunes de les peces que s’hi exposen. 

Més informació Estiu de Joc