<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35475>>.

Jordina Freixanet visita el projecte municipal d’entorn Em Cuido al Secà de Sant Pere

-L’objectiu és millorar les habilitats personals, emocionals i socials dels infants-Visita de l'alcaldessa accidental al Secà de Sant Pere, on la Paeria senyalitza un espai de reserva davant el Club Esportiu Petanca

-L’objectiu és millorar les habilitats personals, emocionals i socials dels infants-Visita de l'alcaldessa accidental al Secà de Sant Pere, on la Paeria senyalitza un espai de reserva davant el Club Esportiu Petanca

L’alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, ha visitat avui el projecte municipal d’entorn Em Cuido, al barri del Secà de Sant Pere, acompanyada de la tinent d’alcalde i regidora d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, i de la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall.

La iniciativa ha atès una quinzena d’infants d’entre 9 i 12 anys en el marc d’aquest programa que contempla la pràctica d’esport, la promoció d’hàbits d’alimentació saludable així com lleure educatiu al Casal Social del barri.

L’acció té l’objectiu de millorar les habilitats personals, emocionals i socials dels infants a través d’un temps de lleure significatiu.

El Projecte Municipal d’Entorn +Cultura ha establert una col·laboració estreta amb AMELL (Associació de monitor@s i educador@s de lleure de la ciutat de Lleida), entitat que ha preparat i implementat diverses activitats. S’han dut a terme durant el mes de juliol i la primera setmana d’agost i han inclòs conta contes d’arreu del món i experiments de ciència i matemàtica entre d’altres.

Millora de l’accessibilitat al Club Petanca i miradors

L’Ajuntament de Lleida està senyalitzant un espai de reserva davant el Club Esportiu Petanca del Secà de Sant Pere per millorar l’accessibilitat en aquest entorn. L’alcaldessa accidental, dins de la seva estada avui al barri, ha visitat els treballs amb els regidors de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, i el d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, així com amb el president de l’AV del Secà, José Carreiro, amb qui han parlat de l’actuació, que ha de garantir espai propi i lliure quan es facin esdeveniments a l’entitat, sense cotxes que aparquin davant.

D’aquesta manera, es facilita un millor accés per als vianants i les persones amb mobilitat reduïda i es millora també l’entorn perquè el conjunt estigui adaptat. Cal recordar que al costat del Club de Petanca hi ha els miradors del Secà. 

Aquest dimecres s’ha pintat la delimitació de l’espai i els propers dies es durà a terme el rebaix de la vorera per acabar de condicionar aquest espai de reserva.