Renovació del paviment a l’Escola Bressol Cappont

La Paeria realitza diverses actuacions de millora i manteniment als centres educatius durant l’estiu

L’Ajuntament de Lleida ha renovat el paviment de l’Escola Bressol Municipal Cappont aquest mes de juliol perquè estigui a punt per a l’inici del curs escolar. L’alcaldessa accidental, Sandra Castro, juntament amb el regidor del barri de Cappont, Ignasi Amor, han visitat el centre educatiu, on s’ha actuat per reposar el paviment, de l’entrada i el passadís, amb un total de 52 m2. La intervenció s’ha fet després que a de finals juny es trenqués l’escalfador d’aigua calenta, que també s’ha reposat. L’actuació ha comportat el canvi de paviment i part proporcional de sòcols. El projecte ha tingut un pressupost de 6.800 euros.
Castro ha comentat que els treballs que s’hi han dut a terme han estat carregosos, donat que s’ha hagut de retirar el paviment antic, el mobiliari, etc. i col·locar el nou. S’hi ha hagut de destinar unes 200 hores de feina.
L’alcaldessa accidental ha remarcat la celeritat amb què s’ha actuat per tenir-ho tot a punt de cara al nou curs, al setembre, i ha explicat que la Paeria aprofita els mesos d’estiu per fer treballs de millora i de manteniment als centres educatius de la ciutat, per evitar les molèsties que causarien a la comunitat educativa i l’alumnat en període lectiu. 

Esportmania, a Cappont

L’alcaldessa accidental ha visitat amb el regidor d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, les estades d’Esportmania al barri de Cappont que, entre altres, tenen programades activitats a les piscines municipals. Enguany es compleixen 40 anys d’Esportmania, programa que organitza la regidoria d’Esports de la Paeria. Inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure. Enguany, ha ofert 840 places d’activitats de lleure i esport per a infants i joves de 4 i 14 anys.