Música i traca final per cloure la festa major de Balàfia

La tinent d’alcalde i regidora del barri, Jordina Freixanet, i el regidor Ignasi Amor han assistit als actes d’aquesta tarda que tanquen una festa major organitzada per l’AV amb mesures de prevenció per garantir espais segurs

Els veïns i les veïnes de Balàfia clouen avui la seva festa major amb la música com a protagonista. El programa d’activitats que ha preparat l’Associació de Veïns del barri ha inclòs per aquesta tarda la ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània, que s’ha fet a la plaça jardins de les Magnòlies, i el recital de la coral Som Gospel Lleida, a l’escenari de davant del Centre Cívic. Li ha seguit la cantada d’havaneres amb el grup Boira, també a la plaça de les Magnòlies on tindrà lloc la traca final de festa.
La tinent d’alcalde i regidora d’aquest barri, Jordina Freixanet, i el regidor Ignasi Amor, han assistit a les activitats, amb el president de l’AV, Toni Baró, qui ha remarcat que el conjunt d’actes s’ha muntat tenint en compte les mesures de prevenció per la situació sanitària i per garantir espais segurs. Balàfia tanca així quatre dies de festa, que s’ha pogut tirar endavant amb la il·lusió i l’esforç de l’Av.
S’ha de recordar que demà, dilluns 23, tindrà lloc el Dia de la nena i el nen a les firetes que s’han instal·lat al barri aquests dies. La jornada ofereix preus populars a les atraccions.