Predisposició de Paeria i Salut a Lleida per seguir col·laborant en temes sanitaris

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha rebut el nou director dels SSTT, Josep Pifarré, per tractar temes sanitaris d’interès per a la ciutat i per continuar cooperant en l’atenció de les necessitats que es generin per la covid-19

L’Ajuntament de Lleida i els Serveis Territorials de Salut seguiran col·laborant per atendre les necessitats sanitàries que es generin a la ciutat, sobretot en aquests moments en què encara s’està pendent de la situació per la Covid-19. Així ho han explicat el paer en cap, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré, que han rebut avui a la Paeria el nou director dels Serveis Territorials de Salut a Lleida, Josep Pifarré.

La visita ha servit per parlar d’alguns projectes d’interès a la ciutat i per mostrar la predisposició d’ambdues parts per continuar cooperant amb la mateixa fluïdesa. Pueyo ha assenyalat que portem un any i mig en situació de pandèmia i que la salut, més enllà d’una preocupació essencial, s’ha convertit en un repte que cal afrontar amb els recursos i els serveis que les administracions tinguin al seu abast. I ha destacat l’èxit amb què s’ha dut a terme la vacunació, per a aconseguir l’objectiu d’immunitzar el màxim de població possible.
Igualment, Josep Pifarré ha agraït la recepció i ha reiterat que cal establir la màxima col·laboració i treballar conjuntament.

Recepció a Creu Roja
L’alcalde ha rebut també a la Paeria el president de Creu Roja Espanya, Javier Senent, i el seu homòleg a Catalunya, Josep Quitet, de visita avui a Lleida. Pueyo ha conegut els projectes que Creu Roja desenvolupa a Lleida, alguns dels quals en col·laboració amb l’ajuntament. A la visita, hi ha estat presents la tinent d’alcalde Pifarré i la president de l’entitat a Lleida, Dolors Curià.