L’Auditori Municipal Granados acull la presentació de la temporada 2021-22 de la Federació Catalana de Futbol

Amb la participació de representants de 100 clubs de la demarcació

L’Auditori Municipal Enric Granados ha acollit aquest vespre la presentació de la temporada 2021-22 de Lleida de la Federació Catalana de Futbol amb la participació de representants de 100 clubs de tota la demarcació.
L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presidit l’acte, en què s’han atorgat reconeixements a diferents esportistes de Lleida i ha presentat la nova temporada.
L’alcalde Pueyo ha posat en valor la tasca que realitzen els clubs més enllà de la pràctica esportiva amb el “foment de valors fonamentals com la constància, l’esforç, el treball en equip, l’esportivitat o la gestió de l’èxit i la frustració”. El paer en cap ha remarcat la vitalitat del futbol a les terres de Lleida i el creixement de clubs que aposten pel futbol femení. A Lleida tenim “més de 150 clubs i 12.000 federats: avui celebrem aquesta empenta i retem homenatge a les persones que al llarg dels anys fan possible que puguem gaudir d’aquesta activitat als camps d’arreu” .

En l'acte s'han atorgat diferents reconeixements a directius de clubs i tècnics, entre ells a Lluís Cortés, exentrenador del FC Barcelona femení com a millor entrenador.

A l'acte oficial hi han assistit Lourdes Ravellat, representant territorial a Lleida de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol i Josep Maria Espasa, delegat territorial a Lleida de la Federació Catalana de Futbol. També hi ha assistit el tinent d'alcalde Paco Cerdà i el regidor d'Esports, Ignasi Amor.