Recepció al Club de Bàsquet Lleida amb motiu de l’ascens a Lliga Femenina 2

El club inicia una nova etapa de la mà del Força Lleida

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha presidit la recepció al Club de Bàsquet Lleida amb motiu del seu ascens a la Lliga Femenina 2. El paer en cap ha elogiat aquest salt endavant de l’equip i ha destacat que, a més de l’ascens, aquest any el CB Lleida inicia una nova etapa com a club, gràcies a l’acord assolit amb el Força Lleida per tal d’unificar les estructures de la base, compartint colors i amb una gestió esportiva i administrativa comú.

A la recepció han assistit Ignasi Amor, regidor d’Esports i Activitat Física, Anna Estrada, presidenta del Club Bàsquet Lleida, i Albert Puig, primer entrenador, a més dels tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Paco Cerdà i els edils Jackson Quiñónez i Marisa Xandri.

El club es va fundar el 1984 i compta en l’actualitat amb 16 equips i 190 jugadores.

Pueyo ha animat totes les persones que impulseu el CB Lleida, amb l’Anna Estrada al capdavant, com als responsables del Força Lleida a seguir aprofundint en aquest camí, amb esperit obert i generós: “La unió fa la força i permet afrontar el futur amb més estabilitat i albirar nous reptes. Compteu amb el suport de la Paeria per a fer-ho possible i també amb el nostre reconeixement. Perquè sense la feina desinteressada de les persones que entomen la responsabilitat de tirar endavant projectes esportius i socials tan importants com aquest seria impossible assolir èxits com els que celebrem avui”.

El regidor Ignasi Amor ha destacat el rol del Club en la promoció de l’esport femení a Lleida i ha recordat l’aposta de la Paeria per incidir en aquest sentit com, d’altra banda, es posa de manifesta en la nova convocatòria de subvencions destinades a activitats d'esports col·lectius i individuals per a l'any 2021 que s’ha presentat avui.