Estrena de la temporada de bàsquet amb el Trofeu Orum Center Ciutat de Lleida

Tindrà lloc el dia 25 al Pavelló Barris Nord i enfrontarà el Força Lleida amb l'Osca 

El Saló de Sessions de la Paeria ha acollit aquest migdia la presentació del Trofeu Orum Center Ciutat de Lleida de bàsquet que enfrontarà l’ICG Força Lleida amb l'Osca el proper 25 de setembre al Pavelló Barris Nord- Espai Fruita.
A la presentació hi han assistit el regidor d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, el president del Força Lleida, Albert Aliaga, i Rosa Maria Pociello, en representació de l’empresa Orum Center, que patrocina el torneig.
Ignasi Amor ha animat la ciutadania a assistir al torneig per donar suport a l’equip en la nova etapa que inicia aquesta temporada fruit de la col·laboració amb el Club Bàsquet Lleida: “ Sumar multiplica, estem orgullosos del projecte a què s’ha arribat i desitgem que la nova temporada sigui un èxit començant per una bona entrada en aquest trofeu”. Per la seva banda, el president del club, Albert Aliaga, ha destacat com a fet positiu que el torneig coincideixi amb les Festes de la Tardor. Ha destacat que el ritme de venda d’abonaments és bo, i el desig del club de “compartir amb l’afició les ganes de tornar a veure la força del bàsquet al pavelló”
El Trofeu Ciutat de Lleida el patrocina Orum Center- equip multidisciplinari de salut. Rosa Maria Fondevila, cap de gestió i atenció a l’usuari del centre, ha refermat la voluntat de l’empresa de donar suport al trofeu i a la práctica de l’esport com a base de salut.