Recepció als guanyadors del premi ‘Lleida’ de la Campanya Compra i Descobreix Catalunya

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, els dona la benvinguda durant la seva visita a la Seu Vella

Els guanyadors del premi ‘Lleida’ de la Campanya Compra i Descobreix Catalunya han visitat aquest matí els elements més emblemàtics del patrimoni de la ciutat de la mà dels responsables de la Regidoria de Consum, Comerç, Mercats i Participació de l’Ajuntament de Lleida.

La regidora Marta Gispert ha mantingut una trobada amb tots ells a la Seu Vella, tot agraint-los haver participat en l’11a edició d’aquesta campanya. La Paeria és un dels 32 ajuntaments organitzadors de la campanya impulsada per la Xarxa de Barris Antics, en què participen municipis d’arreu de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. A més, compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona, i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores.
Els guanyadors són clientes i clients que en el seu dia varen omplir la butlleta d’un sorteig en el moment d’efectuar les seves compres. A més dels 32 premis lliurats als compradors (un per cada ajuntament participant), la campanya n’inclou un més per als establiments participants.
Cal recordar que aquesta campanya té com a objectiu dinamitzar el comerç local, però també es fixa com la promoció del territori.
A la ciutat de Lleida participen en la campanya uns 200 establiments dels barris de Magraners, Centre Històric, La Bordeta i els carrers Democràcia i Remolins.