La Comissió Informativa per les Polítiques de Seguretat i Civisme dona compte de les actuacions de la Paeria en relació de l’edifici incendiat a Magraners el passat 19 de setembre

Avança el Pla de millora dels espais públics de Lleida

La Comissió Informativa per les Polítiques de Seguretat i Civisme de Lleida celebrada avui ha donat compte de les actuacions que la Paeria ha portat a terme arran de l’incendi en un edifici al barri de Magraners que va tenir lloc el passat 19 de setembre a la tarda.

En aquest sentit cal destacar que la Regidoria d’Urbanisme ha emès els informes per ordenar l’execució d’actuacions en relació amb l’edifici i el solar del carrer Albi i en relació amb el solar del carrer Vendrell, de propietat privada. Les actuacions a realitzar tenen uns terminis d’execució que van entre els 15 dies i els 2 mesos. Si els propietaris no inicien les actuacions dins aquests terminis, l’Ajuntament de Lleida demanarà un pressupost per realitzar les actuacions de manera subsidiària.

Les parcel·les de l'Empresa Municipal d'Urbanisme estan actualment netes i s’ha donat instrucció per augmentar la periodicitat de la neteja. Cal destacar que s’està estudiant la possibilitat de donar un ús públic a aquests solars. Finalment els serveis socials no han fet cap actuació derivada de l’incendi perquè no es va reallotjar a cap família.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el Regidor de Magraners, Paco Cerdà, es van reunir ahir amb l’Associació de Veïns d’aquest barri i, també, amb un representant del bloc que va patir l’incendi. En la trobada es va tractar sobre les actuacions a l'edifici afectat a què es va comprometre l'alcalde, que ja han estat realitzades: la reparació dels desperfectes provocats per l'extinció o la neteja d'un solar de l'EMU, entre altres. A més, l'AV de Magraners ha presentat diverses peticions i, per tal de treballar-les, s'ha acordat realitzar, pròximament, una visita de l'alcalde al barri.

Avança el Pla de millora dels espais públics

En relació amb el Pla de millora dels espais públics que està preparant l’Ajuntament de Lleida, cal destacar que, pròximament, quedarà constituït el grup impulsor i es donarà per tancat el document de bases.