<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35735>>.

El Castell Templer de Gardeny participa en les Jornades Europees de Patrimoni

Hi haurà visites guiades gratuïtes els dies 9 i 10 d’octubre, a les 12 h

Hi haurà visites guiades gratuïtes els dies 9 i 10 d’octubre, a les 12 h

El Castell dels Templers de Gardeny participa un any més en les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) que se celebren aquest cap de setmana arreu de Catalunya. En el marc de les jornades, el Castell Templer farà visites guiades gratuïtes, a les 12 del migdia, els dies 9 i 10 d’octubre, a les quals cal inscriure’s al telèfon 973-700319 o bé per correu electrònic a infoturisme@paeria.cat. Per a més informació sobre aquesta i altres visites es pot consultar l'agenda en línia.

Enguany les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya, considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural, celebren el seu 30è aniversari. Al llarg d’aquests anys, sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Capital de la Cultura Catalana, s’ha apropat la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural a la ciutadania gràcies a la implicació de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals del territori.
Les JEP són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea i es realitzen ininterrompudament des del 1991.Per a més informació: http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2021