<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35740>>.

Animac celebra el Dia Internacional de l’Animació amb al projecció del film filipí ‘You Son of a Bitch”

Activitat gratuïta que tindrà lloc divendres, 22 d’octubre a les 19.00 hores, al CaixaForum Lleida

Activitat gratuïta que tindrà lloc divendres, 22 d’octubre a les 19.00 hores, al CaixaForum Lleida

Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, organitza el pròxim divendres, 22 d’octubre a les 19.00 hores al CaixaForum Lleida, la projecció de la pel·lícula filipina “You Son of a Bitch!” (“Hayop Ka!”, 2020) per celebrar el Dia Internacional de l’Animació. Es tracta d'un film del prestigiós director Avid Liongoren, que va estar present en la secció Incubator de l'edició d’Animac de 2017. Es tracta d'una comèdia romàntica per a adults tan inusual com benvinguda, que atraparà els amants dels triangles amorosos i l'animació cartoon.

Entre totes les persones assistents a la projecció que comparteixin a les xarxes una fotografia amb l’etiqueta #JoSocAnimac es farà un sorteig d’un abonament doble per a la pròxima edició d’Animac, que tindrà lloc presencialment a Lleida del 3 al 6 de març i online del 4 al 13 de març de 2022.

L’entrada és gratuïta i es pot reservar a través del web https://caixaforum.org/ca/lleida o al CaixaForum Lleida en l’horari d’atenció al públic.

El film “You Son of a Bitch!” explica la història de la Ninfa, una gata antropomòrfica que treballa com a venedora de perfums en un gran magatzem. La trama gira al voltant d'un triangle amorós entre la parella de la protagonista, el Roger i l'Íñigo, un gos amb una reeixida carrera professional.