18 empreses segueixen la 4a Formació dels programes d’acceleració empresarial amb la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria

Es tracta dels programes T’acompanyem i Lleida Startup 2021

Es tracta dels programes T’acompanyem i Lleida Startup 2021

Un total de 18 projectes empresarials dels sectors serveis, agroindústria, salut, TIC i tecnologia aplicada a l’agricultura participen en l’edició 2021 dels programes T’Acompanyem i Lleida Startup, que impulsa la Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

La quarta formació planteja la temàtica sobre “Quin tipus de màrqueting demana el mercat i com incorporar-lo al teu negoci” i, en aquest context, es dona continuïtat al contingut que es va tractar en la sessió anterior “Tendències del consumidor, les regles de joc han canviat”.
Una sessió formativa impartida per Montse Vila, consultora de màrqueting i estratègia de negoci, "repensadora de serveis", mentora del programa Mujeres con S del Banco de Santander i formadora.
L’objectiu dels programes de creixement empresarial T’Acompanyem i Lleida StartUp és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres.
Pel que fa a les 12 empreses del programa T’Acompanyem, 6 són de Lleida ciutat i les altres de la resta de la demarcació provincial. Igual proporció mantenen les 6 empreses del Lleida Startup, que 3 tenen la seva seu social a la ciutat de Lleida i la resta a la província.