<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35839>>.

Visita institucional de la consellera Natàlia Garriga a Lleida

Ha iniciat la seva jornada de treball a la Paeria i ha visitat diversos equipaments culturals com el Museu de Lleida i la Seu Vella

Ha iniciat la seva jornada de treball a la Paeria i ha visitat diversos equipaments culturals com el Museu de Lleida i la Seu Vella

La consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, ha fet aquest dissabte una visita institucional a la ciutat de Lleida, que ha començat a la Paeria i ha continuat per diversos equipaments culturals de la ciutat.

La visita ha arrencat a l’Ajuntament de Lleida, on ha estat rebuda pel paer en cap, Miquel Pueyo, la tinent d’alcalde Jordina Freixanet i els regidors Jaume Rutllant, Ignasi Amor, David Melé i Begonya Iglesias. També han estat presents el delegat del Govern, Bernat Solé, i el director dels serveis territorials de Cultura, Albert Turull.
Després de la signatura en el llibre d’honor de la Paeria, la consellera s’ha desplaçat fins al Centre d’Art la Panera per visitar la 12a Biennal d’Art Leandre Cristòfol, que aquest matí ha obert les portes.
Tot el seguici s’ha desplaçat després a peu pel Centre Històric, on ha contemplat alguns dels murals que es van materialitzar a les parets de diversos edificis amb motiu del PotFest i on ha pogut saludar a comerciants i vianants, fent una visita a La Sabateria, la llibreria que ha estat valorada com la novena més bonica del món pel portal especialitzat Little Bookstores.
En arribar al Museu de Lleida, el director Josep Giralt ha acompanyat a la consellera, l’alcalde i la resta de regidors a l’interior de l’equipament on ha fet una explicació de la col·lecció d’art que acull.
A la tarda, Natàlia Garriga, el paer en cap i els regidors Rutllant i Amor s’han desplaçat fins a la Seu Vella, on el director del Consorci del Turó, Joan Baigol, ha informat la responsable del Departament de Cultura de la Generalitat de les darreres novetats de l’equipament. La visita ha finalitzat pujant al campanar de la Seu Vella.