<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35894>>.

La inscripció a les accions formatives de Lleida Talent Emprenedor 2021-2022 s’amplia fins al 10 de novembre

A més, fins al 7 de novembre es poden presentar candidatures al Premis del mateix programa, que es lliuraran el 13 de desembre

A més, fins al 7 de novembre es poden presentar candidatures al Premis del mateix programa, que es lliuraran el 13 de desembre

La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria amplia fins al 10 de novembre el termini per inscriure’s a les Accions Formatives del programa Lleida Talent Emprenedor. Aquest programa s’adreça a l’alumnat i el personal docent de tots els centres públics i privats de la província de Lleida. Es fa arribar als centres d’infantil i primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig i Superior. És una proposta per al foment de l’emprenedoria als centres educatius, fruit de la col·laboració entre la Paeria, la Diputació de Lleida i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
Lleida Talent Emprenedor va néixer el curs 2014-2015 amb la finalitat de fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu, despertar l’interès pel món de l’empresa entre l’alumnat i promoure iniciatives empresarials.
En el marc d’aquest programa, fins al 30 de juny d’enguany, s’han fet 47 activitats, en les quals han participat 13 centres amb una assistència de 1.144 alumnes. El curs anterior es van realitzar 78 activitats, hi van participar 23 centres i van assistir-hi 2.113 alumnes i 44 professors.
Dins del mateix programa, està obert el termini presentar-se als Premis Lleida Talent Emprenedor fins al dia 7 de novembre. Els guardons es lliuraran el dilluns 13 de desembre.
Aquests premis que convoca l’Ajuntament de Lleida amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, tenen com a objectiu incentivar la presentació d’idees i pràctiques emprenedores que ajudin a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat que cursa estudis d’educació infantil i primària, ESO, batxillerat, estudis pre-professionalitzadors i cicles formatius de graus mitjans i superiors de les Terres de Lleida.
Els Premis Lleida Talent Emprenedor es destinen a tots els centres, públics i privats, de les Terres de Lleida i el seu alumnat que, durant el curs acadèmic 2020 – 2021, hagin desenvolupat programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i/o contribueixin a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses.
L’última edició, en context de pandèmia, es van presentar una vintena de projectes d’onze centres educatius. Els premis contemplen 6 categories:
-Infantil i Primària
-ESO
-Batxillerat
-Estudis pre-professionalitzadors
-Cicles Formatius de Grau Mitjà
-Cicles Formatius de Grau Superior
Les candidatures es poden presentar a través de tràmits de la Paeria