<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35906>>.

Adjudicat a Inytur 2010 SL el disseny i construcció de 20 rutes turístiques de Turisme de Lleida

La setmana vinent es tornarà a convocar els productors de l’Horta de Lleida per continuar el seguiment d’aquest projecte que es fonamenta en la participació i la col·laboració entre l’administració pública i la iniciativa privadaEl projecte que està circumscrit en l’Operació de Turisme Agrointel·ligent dins de l’INNO4AGRO

La setmana vinent es tornarà a convocar els productors de l’Horta de Lleida per continuar el seguiment d’aquest projecte que es fonamenta en la participació i la col·laboració entre l’administració pública i la iniciativa privadaEl projecte que està circumscrit en l’Operació de Turisme Agrointel·ligent dins de l’INNO4AGRO

Turisme de Lleida ha adjudicat el contracte de disseny i construcció de rutes turístiques, la creació de productes agrointel·ligents i l’adaptació a la Plataforma Turisme 360º a l’empresa Inytur 2010 SL amb seu social a Terrassa.

La contractació inclou el desenvolupament de 20 rutes per la natura i Horta de Lleida d’entre 50 km i 100 km. Els itineraris seran individuals però estaran dissenyats perquè entre les rutes es puguin unir i crear diversos productes agroturístics. Les rutes tindran el producte local de l’Horta de Lleida com a element distintiu i estaran dissenyades per poder-les fer a peu, corrent, amb bicicleta i amb cotxe. A més, també es contemplen rutes de senderisme interpretatiu amb l’objectiu de fusionar el paisatge i l’agro-cultura de Lleida.

La consultora Anna Sans, juntament amb l’equip adscrit a l’execució del contracte, entre quals es troba l’Ariadna Boixader, de La Pobla de Cérvoles, participaran activament en el desenvolupament del projecte que està circumscrit en l’Operació de Turisme Agrointel·ligent dins del projecte INNO4AGRO: ‘’Un ecosistema innovador per a un sector agroalimentari intel·ligent’’.

La creació de productes agrointel·ligents comportarà l’assistència als productors de l’Horta de Lleida amb eines pràctiques i assessorament individualitzat per a promoure el potencial dels seus productes i perspectives de comercialització. A més, es duran a terme jornades de dinamització entre empresaris del sector turístic i agroalimentari amb la finalitat que es coneguin i estableixin vincles de col·laboració professional per crear productes turístics agrointel·ligents, locals i innovadors.

Precisament, la setmana vinent, el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, tornarà a convocar els productors de l’Horta de Lleida per continuar el seguiment d’aquest projecte que es fonamenta en la participació i la col·laboració entre l’administració pública i la iniciativa privada, emprenedora i empresarial de la ciutat de Lleida”. Tall de veu Paco Cerdà

S’ha de recordar que Turisme de Lleida, a l’estiu, ja va iniciar contentes amb els productors de l’Horta per tal de treballar amb temps suficient el desenvolupament d’aquest producte de natura com a oferta transversal que vinculi l’àrea natural de Lleida amb els productes que existeixen o s’hi generen i amb l’objectiu de treballar-ne l’explotació agro-turística.