<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35937>>.

La Fundació Pública del Teatre de la Llotja aprova el seu pressupost per a l’any vinent

Durant la trobada s’ha informat de la programació prevista per a la tardor-hivern en el marc de LaTemporada Lleida

Durant la trobada s’ha informat de la programació prevista per a la tardor-hivern en el marc de LaTemporada Lleida

La reunió del Patronat de la Fundació Pública del Teatre de la Llotja de Lleida ha aprovat avui el pressupost de l’ens per a l’any vinent, que serà de 446.184 euros. L trobada ha estat presidida pel vicepresident del patronat i regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, i ha assistit el regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé.
Durant la reunió s’ha informat també de la programació prevista per a la tardor i hivern al Teatre de la Llotja en el marc de LaTemporada Lleida. Així, Rutllant ha explicat que entre els objectius per al 2022 hi ha garantir una programació estable d’arts en viu a la ciutat que arribi al públic de Lleida i la seva àrea d’influència, per al major nombre i diversitat de públics possible, prioritzant la qualitat artística de continguts i creadores i amb la intenció d’abastar llenguatges artístics coneguts però també tots aquells que insisteixen en la recerca i la investigació de disciplines.
Alhora, i per ampliar els objectius de l’exhibició estricta d’espectacles, cada vegada més són necessàries i útils les activitats paral·leles que enforteixen les relacions entre creadors i públic i que contribueixen a la creació de masses crítiques d’audiències i públic, de ciutadania, en definitiva, a través de les arts i la cultura.
El Teatre de la Llotja i el Teatre Municipal de l’Escorxador participen del projecte Cat.Teatres, dins el qual 18 ciutats catalanes col·laboren estretament per tal de gestionar gires d’espectacles, tenir una interlocució amb distribuïdores i productores i també amb administracions.
La Fundació també gestiona i acull les funcions i audicions escolars que s’emmarquen en el programa “Educació a l’Abast” de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida, i que se celebren, indistintament i segons el tipus d’espectacle o concert tant a l’Auditori Municipal Enric Granados, al Teatre de la Llotja o al Teatre Municipal de l’Escorxador. Hi ha una voluntat ferma d’ampliar qualitativament i quantitativa l’oferta actual.
Així mateix, Rutllant ha posat de relleu que cal continuar enfortint els vincles amb les empreses mecenes i patrocinadores de la Fundació i en aquest sentit ha volgut trametre l’agraïment als patrons i col·laboradors privats de la Fundació per la seva contribució a la difusió de la cultura, especialment després de les dificultats dels darrers mesos derivades la situació de la Covid-19.