<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/35963>>.

El CNC recupera l’activitat congressual amb set esdeveniments en el darrer trimestre

En el Consell d’Administració, s’ha avançat que ja hi ha vuit congressos tancats per al 2022 També s’ha aprovat el pressupost per a l’exercici de l’any que ve, així com el plec de licitació per a la cessió d’espais per a cap d’any a la Llotja

En el Consell d’Administració, s’ha avançat que ja hi ha vuit congressos tancats per al 2022 També s’ha aprovat el pressupost per a l’exercici de l’any que ve, així com el plec de licitació per a la cessió d’espais per a cap d’any a la Llotja

El Consell d’Administració del Centre de Negocis i Convencions (CNC) ha destacat, en el Consell d’Administració celebrat avui, l’activitat congressual d’aquest darrer trimestre i la previsió que hi ha de cara al 2022. El tinent d’alcalde i president del CNC, Paco Cerdà, ha subratllat que s’han celebrat set congressos al setembre, octubre i novembre, que s’han pogut recuperar de l’activitat posposada arran de la situació sanitària per la Covid-19. El president del CNC n’ha fet balanç “positiu i esperançador” també de cara a l’any que, donat que ja hi ha tancats 8 esdeveniments més a la Llotja. 

En la sessió d’aquest dimecres, s’ha aprovat el pressupost per a l’exercici de 2022, el qual preveu uns ingressos totals de 887.300 euros. També ha tirat endavant, per unanimitat dels consellers assistents, el plec de licitació per a la cessió d'espais per a la celebració de cap d´any 2021.

El plec preveu la cessió de la Llotja (exclosos determinats espais com el teatre, la sala Leandre Cristòfol i el foyer principal) per aquells promotors que vulguin, pel seu compte i risc, celebrar un sopar de cap d'any i la festa posterior. En contraprestació dels espais cedits, el cànon mínim a ofertar serà de 14.830€ (+IVA), així com el compliment d´altres contraprestacions. El promotor haurà de presentar un projecte de celebració i l’oferta econòmica més alta resultarà la guanyadora del concurs. Considerant que la seguretat és una màxima per a la Llotja, el plec preveu una dotació considerable de personal de seguretat: en total un mínim 34 persones de seguretat, 10 persones de neteja, un vehicle medicalitzat (ambulància tipus B), etc.
També serà necessari l´establiment d´un punt lila per a la informació, sensibilització i prevenció d eventuals situacions d´agressió sexual, l'ús de material reciclable, etc. També es fixa una fiança de 100.000€, així com una assegurança de RC per un import de 5.000.000€. L'aforament màxim haurà de respectar en tot moment les normes vigents previstes pel Procicat i l´entrada al recinte s´haurà de complir amb les normes Covid, com ús de mascareta, control d'accés Certificat Covid Digital UE QR, etc. En tot cas, i atenent a la normativa sanitària actual, l´aforament previst rondarà entre les 2.000 i 2.500 persones en funció del projecte de celebració i ocupació d'espais que presentin els promotors.