Una revista gastronòmica francesa recomanarà la cuina de Lleida
Turisme de Lleida i Tourisme de la Catalogne a Paris han organitzat aquest viatge de premsa
Turisme de Lleida i Tourisme de la Catalogne a Paris han organitzat aquest viatge de premsa
Turisme de Lleida rebrà el proper dia 29 de setembre la visita de Philippe Mauviel, periodista de la revista francesa "Réponse Cuisine", una publicació de periodicitat trimestral amb un tirada de 35.000 exemplars. Aquesta acció de comunicació l'han organitzat Tourisme de la Catalogne a Paris i l’ens municipal.
El periodista visitarà les caves de Raimat per tal de conèixer l'elaboració dels vins, fer-ne un tast i recórrer els camps de vinyes i els cellers. Aixi mateix, el redactor es desplaçarà a un restaurant que participa en el projecte Fruinar i gaudirà d’un menú degustació de plats preparats amb fruita de Lleida.
El reportatge d'aquest mitjà gràfic consistirà en una proposta gastronòmica per les terres de Lleida dins d'un apartat de la revista anomenat Sabors del món. Sortirà publicat el proper mes de desembre. Cal recordar que el mercat francès és prioritari pel que fa a la promoció de la ciutat. La major part dels turistes estrangers que visiten Lleida procedeixen del país veí.