En marxa LleidAntic, Lleida Retro i la Trobada del Disc

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha inaugurat avui la triple cita firal que es celebra aquest cap de setmana al pavelló 3 de la Fira i ha destacat que consolida la represa de les activitats firals a Lleida, després de la celebració de Sant Miquel i Municipàlia

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha inaugurat aquest matí les fires LleidAntic, LleidaRetro i la Trobada del Disc, que es celebren conjuntament aquest cap de setmana al pavelló 3 de Fira de Lleida, i ha destacat que aquesta estrena consolida el retorn a la normalitat també a Fira de Lleida.

“Crec que és una bona combinació reunir LleidAntic, la Trobada del Disc i la mostra de vehicles antics. Segurament hi haurà moltes persones a Lleida que s’hi sentiran interessades o atretes, per fer alguna adquisició o un cop d'ull. Aquesta trobada consolida el procés de recuperació i de represa de les activitats firal a Lleida, després de Sant Miquel i Municipàlia i la represa d'una certa normalitat, malgrat que hem de continuar sent vigilants”, ha explicat Pueyo.

Els tres esdeveniments sumen una superfície bruta d’exposició de 3.500 metres quadrats i comptaran amb 27 expositors, els mateixos que en l’última edició del 2019.

L’acte inaugural ha comptat també amb una nodrida representació dels patrons de la fira, amb la presència per part de la Paeria dels tinents d’alcalde Sandra Castro i Paco Cerdà i dels regidors Ángeles Ribes i Marisa Xandri, a més del president de la Diputació, Joan Talarn, del director dels serveis territorials del departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, Vidal Vidal, del president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, i del director de Fira de Lleida, Oriol Oró.

LleidAntic és una fira adreçada tant al col·leccionista com a la ciutadania en general, amb preus per a totes les butxaques, i compta amb un públic consolidat i especialitzat, que hi troba un espai ideal per a contemplar una àmplia mostra d’objectes antics i curiosos, que es poden adquirir com a elements decoratius i com a inversió de futur.

Els sectors que conformen aquesta trobada firal són els de la ceràmica, cristall i escultura, estris antics, joieria, llibres i arts gràfiques, pisa i porcellana anglesa, parament de cuina, mobles, numismàtica, orfebreria i argenteria, pintura, roba, marfil, discos, vehicles clàssics i antics, clubs i associacions, restauració de motos i restauració de mobles, entre altres.

La trobada firal comptarà també amb activitats paral·leles com l’exposició d’obres d’art, cotxes clàssics i antics, restauració de motos clàssiques o la trobada del Club Vespa Lleida.

Les tres fires podran visitar-se avui i demà en horari de 10.30 a 14.00 h i de 16.00 a 20.30h.