Visita institucional a Lleida del president de la Generalitat, Pere Aragonès

Ha signat al llibre d’Honor de la Paeria i ha saludat la corporació, després ha mantingut una reunió amb entitats que lluiten contra la violència de gènere i ha presidit la cloenda del Fòrum Datagri que s’ha celebrat avui a la Llotja

El president de la Generalitat, Pere Aragonés, ha visitat avui el Palau de la Paeria en el marc de l’estada institucional que ha mantingut avui a la ciutat. La jornada ha començat amb la trobada amb el Paer en Cap, Miquel Pueyo, i els membres de la corporació, on ha signat al llibre d’honor i ha visitat el Saló de Sessions. Han assistit a la trobada el primer tinent d’alcalde Toni Postius i portaveu grup municipal de JxCAT, Fèlix Larrosa, cap de l’oposició, Jaume Sellés, portaveu grup municipal de PSC, Jaume Rutllant, portaveu adjunt del grup municipal ERC-AM, Paco Cerdà, portaveu adjunt del grup municipal JxCAT i la regidora Sandra Castro.

A continuació, i coincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la violència de gènere, el president ha mantingut una trobada amb representants d’entitats de lleidatanes dedicades a la lluita contra la violència de gènere: Refem, Colors de Ponent i Antisida. La reunió s’ha dut a terme a la Domus de l’Auditori Municipal Enric Granados.

El darrer dels actes del president a Lleida ha estat la cloenda del Fòrum Datagri, que va néixer l’any 2018 amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital del sector agroalimentari i ha inaugurat aquest matí l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.