<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/noticies/36066>>.

El nombre de visitants a la ciutat augmenta un 27% pel pont de desembre

Les dades confirmen la tendència a l’alça sobre l’interès que genera LleidaLes principals procedències han estat de Barcelona, València i Madrid

Les dades confirmen la tendència a l’alça sobre l’interès que genera LleidaLes principals procedències han estat de Barcelona, València i Madrid

L’Oficina d’Informació de Turisme de Lleida, ubicada al carrer Major, ha atès 545 visitants en els dies de pont de desembre. La dada, que confirma la tendència a l’alça d’aquest any 2021, es concreta en un 27% més de visitants que l’any 2019 pre pandèmia. Com a curiositat, cal assenyalar que els dies en què es van atendre més visitants van ser el dissabte dia 4 i el dimarts dia 7, els dies no festius.

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha assenyalat que aquestes dades confirmen l’ascens que experimenta Lleida com a destinació turística, principalment per a un perfil de turisme familiar i de proximitat. Les principals procedències dels visitants són Barcelona, València i Madrid, que s’han interessat per conèixer, entre altres, la gastronomia i el patrimoni de la ciutat. 

Els visitants del pont han omplert l’oferta de visites guiades que Turisme de Lleida havia programat per a cadascun dels dies d’aquest llarg pont de principis de desembre. 65 persones han seguit les propostes amb guiatge al castell dels Templers de Gardeny, en línia ascendent des de l’estiu. Les altres visites programades entorn del patrimoni i el centre històric han estat seguides per 128 persones més.