Commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans amb la projecció de “Binti”

La Paeria i la Coordinadora d’ONGD i aMS han organitzat aquesta activitat per atansar aquesta celebració als infants a partir de 8 anys i a les famílies de la ciutat La pel·lícula valora la riquesa d’una societat diversa, tolerant i acollidora amb la narració del somni de l’adolescent Binti que vol esdevenir una youtuber coneguda

L’Ajuntament de Lleida, a través de l’àrea de Cooperació, i la Coordinadora d’ONGD i aMS han organitzat la projecció de la pel·lícula “Binti. Una youtuber sense fronteres” a la sala Funàtic de Lleida per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans. L’activitat, que s’ha fet aquesta tarda i ha exhaurit les entrades –gratuïtes-, té l’objectiu de celebrar i atansar aquesta celebració als infants a partir de 8 anys i a les famílies de la ciutat. La pel·lícula mostra, d’una manera entretinguda i propera, la riquesa que aporta una societat diversa, tolerant i acollidora.

El film narra el somni de l’adolescent Binti. És una noia de tretze anys que vol convertir-se en una youtuber famosa. Però quan la policia entra a casa seva i vol deportar el seu pare, la família es veu obligada a amagar-se. La Binti es troba amb l'Elias, amb qui inicia una amistat. Els dos amics aprendran que es necessiten mútuament per complir els seus somnis.
El Dia dels Drets Humans se celebra cada 10 de desembre per commemorar el dia en què, en 1948, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans, un document de trenta articles en què es subratllat els drets humans bàsics i que s’apliquen, sense excepció, a tots els essers humans.